Tuga! Poginuo vozač, prevrnuo se traktor

O svemu je upoznat dežurni kantonalni tužilac, nakon čega je tijelo predato porodici, dodali su iz MUP-a Livanjskog kantona.

08.04.2024. 16:26
  • Podijeli:
udes-traktor-una.jpg

Sedamdesettrogodišnji muškarac čiji su inicijali M.D. iz Glamoča poginuo je kada se u mjestu Zajaruga kod Glamoča prevrnuo traktor, koji je vozio.

Policija u Glamoču dobila je dojavu juče u 18.15 časova da je na dijelu lokalnog puta u mjestu Zajaruga dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo slijetanja i prevrtanja traktora marke "IMT" kojim je upravljao sedamdesettrogodišnji M.D. iz Glamoča, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona.

Vozač traktora je tom prilikom smrtno stradao, navedeno je u saopštenju.

Uviđaj su obavili zaposleni u Policijskoj stanici u Glamoču i Policijskoj upravi Livno, te dežurni ljekar Doma zdravlja u Glamoču, koji je izvršio vanjski pregled tijela i konstatovao smrt muškarca.

O svemu je upoznat dežurni kantonalni tužilac, nakon čega je tijelo predato porodici, dodali su iz MUP-a Livanjskog kantona. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()