Traži se grobno mjesto za ubicu Sulejmanovića iz Gradačca: Kada i gdje će biti ukopan?

Sulejmanović je u automobilu izvršio samoubistvo dok je bio opkoljen policijom

04.10.2023. 10:30
  • Podijeli:
nermin sulejmanovic facebook-64d60b584518e.webp Foto: Facebook

Tijelo ubice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca koje se skoro dva mjeseca nalazi u Komemorativnom centru Tuzla, trebalo bi uskoro da bude ukopano. Potvrdio je ovo za Politiku direktor Komemorativnog centra Faruk Latifagić.

"Ne znamo još tačan datum, i mi čekamo. Traži se grobno mjesto gdje će ga ukopati. On je i dalje kod nas u Komemorativnom centru gdje dan košta oko 17 eura. Opština Gradačac ili porodica će ga ukopati", rekao je Latifagić za Politiku.

Tijelo Nermina Sulejmanovića se od 11. avgusta nalazi u hladnjači u Tuzli. Niko nije htio da ga preuzme niti se raspitivao, prostom računicom neko će, kako se čini, za preuzimanje tijela ubice morati iskeširati oko 2.000 maraka. U medijima se  pojavila informacija da će to ipak uraditi njegove amidže.

Podsjetimo, Sulejmanović je 11. avgusta oteo, pretukao pa potom ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a sve je to prenosio uživo na Instagramu. Potom je ubio oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a njihovu suprugu i majku Harisu teško ranio.

Sulejmanović je u automobilu izvršio samoubistvo dok je bio opkoljen policijom.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()