Teška saobraćajna nesreća u Tuzli: Pješak odmah prevezen u UKC

Čekaju se informacije o stepenu povreda

20.05.2023. 15:34
  • Podijeli:
policija mup rs 02 foto UNA-6465ea2d0d151.webp Foto: UNA

U Tuzli se u popodnevnim satima dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđen pješak, potvrđeno je za portal „Avaza“ iz Operativnog centra MUP-a Tuzlanskog Kantona.

Nesreća se desila u ulici 15. maja, a službenici policije su na terenu.

- U 14.10 sati smo preko UKT veze dobili dojavu o nezgodi. Odmah su obaviješteni službenici Policijske stanice Istok, a na teren će izaći službenici Odjeljenja kriminalističke policije. Pješak je odmah prevezen u UKC Tuzla i u ovom trenutku još nemamo povratnu informaciju o stepenu povreda- kazao je za „Avaz“ dežurni operativni MUP-a Tuzlanskog kantona.

Na mjestu događaja je patrola policije i automobil koji je učestvovao u nesreći.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()