Strava kod Tuzle: U teškoj nesreći poginula jedna osoba

Zbog uviđaja je saobraćaj na navedenom putnom pravcu na potezu Husino - petlja Šićki Brod u potpunosti obustavljen od 17 sati

23.11.2023. 19:10
  • Podijeli:
saobracajna-nesreca-una.jpg

U poslijepodnevnim satima u blizini Tuzle dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, potvrđeno je iz kantonalne policije.

Na magistralnom putu M-18 u mjestu Bosanska poljana, koje se nalazi između petlje Šićki brod i naselja Husino oko 17 sati se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo Mercedes, kojim je upravljao vozač S.B. iz Osmaka i putničko motorno vozilo Volkswagen Polo za čijim se volanom nalazio nepoznati muškarac.

"Tom prilikom je NN vozač Volkswagen Pola smrtno stradao na mjestu događaja, što je izlaskom na lice mjesta konstatovao ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Tuzla. Na lice mjesta odmah su upućeni policijski službenici Policijske stanice Zapad i istražitelji OKP PU Tuzla, te je obaviješten i dežurni tužilac" kazala je glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić, javlja Klix.ba.

Trenutno je u toku uviđaj kojim na mjestu događaja rukovodi dežurni tužilac, a provode ga istražitelji i kriminalistički tehničar OKP PU Tuzla.

Zbog uviđaja je saobraćaj na navedenom putnom pravcu na potezu Husino - petlja Šićki Brod u potpunosti obustavljen od 17 sati i odvija se alternativno pravcima Husino- Miladije - Siporex i obratno.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()