Slučaj koji je šokirao Krajinu: Rođak je posuo benzinom i zapalio

Za UNU potvrđeno da se najvjerovatnije radi o koristoljublju

05.11.2022. 13:23
  • Podijeli:
policija_mup usk -  Kristina Stedul Fabac  - pixsell-1665505894139.webp Foto: Kristina Stedul Fabac / Pixsell

Stravičan slučaj dogodio se krajem oktobra u Bosanskom Petrovcu. Naime, kako je za UNU potvrđeno, staricu je zapalio rođak.

Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK nam je kazao da se cijeli slučaj desio 31. oktobra, kada NN osoba došla ispred kuće 81-godišnje starice, pretukla je, posula benzinom i zapalila.

"Kasnije se ispostavilo da se radi o rođaku žene, koji je nedugo nakon toga i uhapšen te predat tužiocu. Najvjerovatnije se radi o koristoljublju, jer je mislio da starica ima novce", kazao nam je Dželalagić.

Srećom, starica je preživjela i zadobila povrede, a slučaj je okarakteriziran kao pokušaj ubistva.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()