Sedmoro srednjoškolaca lakše povrijeđeno

Na lokalnom putu Petrov gaj-Prijedor autobus je sletio s kolovoza u kanal pored puta

06.04.2023. 15:31
  • Podijeli:
DSC_0165-642ecddcc7507.webp Foto: Prijedordanas.com

Šestoro srednjoškolaca pušteno je nakon pregleda u prijedorskoj Bolnici, dok je osamnaestogodišnjakinja zadržana na posmatranju do sutra zbog nagnječenja grudnog koša i stomaka zadobijenih kada je autobus sletio sa lokalnog puta, rekao je Srni direktor ove ustanove Andrija Vukotić.

On je naveo da je sedmoro srednjoškolaca pregledano u prijemnoj ambulanti Bolnice "Dr Mladen Stojanović" i da svi imaju lakše povrede.

"Šestoro ih je pušteno kući, a jedna djevojčica, koja je 2005. godište, zadržana je do sutra na obradi i opservaciji zbog nagnječenja grudnog koša i stomaka. U pitanju su, takođe, lake povrede", precizirao je Vukotić.

On je naveo da su u pitanju djeca od 15 do 18 godina i da su svi pregledani konzilijarno – od strane pedijatra, neurologa i otorinolaringologa.

Na lokalnom putu Petrov gaj-Prijedor autobus je sletio s kolovoza u kanal pored puta.

Saobraćajna nezgoda policiji je prijavljena u 11.45 časova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()