Sarajevo: Potukla se dva Marokanca

U centru grada

27.06.2024. 09:30
  • Podijeli:
tuca migranti sarajevo crna hronika-667d0fbf6df49.webp Foto: Crna hronika

U centru Sarajeva sinoć se odvila prava drama. Naime, došlo je do tuče dva Marokanca.

Nemilom događaju u strogom centru grada, svjedočili su brojni prolaznici i gosti iz ugostiteljskih objekata u blizini.

Jedan muškarac je ostao ležati na cesti nakon što je pretrpio teške tjelesne povrede, dok je za drugim pokrenuta potraga.

Na teren su izašli brojni pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, a kako piše portal "Crna-hronika", brzom reakcijom policajca u civilu nasilnik je stavljen pod kontrolu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()