Sa putnicima na prozoru nesavjesni vozač preticao preko pune linije kod Žepča

Kako su nam javili čitatelji, sve se dogodilo na magistralnom putu M-17 kod Žepča na dionici puta Žepče - Maglaj

21.06.2024. 20:40
  • Podijeli:
Zepce_preticanje_foto_PrtSc-6675a68f8ddbf.webp Foto: PrtSc

Na adresu redakcije portala Klix.ba stigao je videosnimak nastao danas na kojem se vidi nesavjesna vožnja vozača Audija koji je sa putnicima na prozoru preticao preko pune linije.

Kako su nam javili čitatelji, sve se dogodilo na magistralnom putu M-17 kod Žepča na dionici puta Žepče - Maglaj. Naime,. vozač Audija je s putnicima na prozoru izvršio preticanje automobila ispred sebe i to na mjestu gdje to nije dozvoljeno, a u desnu traku se vratio kada mu je u susret išao kamion.

Sudeći po videosnimku, radi se i svadbenoj koloni vozila koja je mogla imati tragični epilog, a brojni vozači su izrazili zabrinutost zbog ovog vida vožnje i ponašanja na magistralnom putu M-17 gdje se svakodnevno dešavaju saobraćajne nesreće.

Na potezu su policijski organi koji bi nesavjesne vozače trebali pravovremeno i adekvatno kazniti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()