Rasvijetljena krađa kod Busovače: Sarajlije krale euro palete

U saopćenju se dodaje da u saradnji sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje

19.09.2022. 13:00
  • Podijeli:
policija_sarajevo_foto_armin_durgut_pixsell.jpg Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Pripadnici Policijske stanice Busovača uspješno su rasvijetlili krađu izvršenu u proteklom periodu na području općine Busovača.

PS Busovača je 7. septembra prijavljena krađa u skladištu u mjestu Kaonik kod Busovača, odakle je nestala veća količina euro paleta.

"Operativnim radom na terenu policajci su došli do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje krivičnog djela A. K.(29) i B. A. (27), obojica iz Sarajeva", saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjebosanskog kantona.

U saopćenju se dodaje da u saradnji sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()