Pucao na policajca, metak probušio jaknu

Osumnjičeni R.H. je nakon toga uhapšen i ukazana mu ljekarska pomoć na neuropsihijatriji u Doboju

09.07.2023. 15:53
  • Podijeli:
mup policija hapšenje-643e99bb6d93a.webp Foto: MUP RS

Dobojska policija uhapsila je R.H. iz tog grada znog sumnje da je pokušao ubiti policajca prema kome je pucao iz puške! Srećom policajac nije ranjen, a ispaljeni metak mu je prošao kroz jaknu službene uniforme, ostavivši rupu!

U PU Doboj navode da se sve odigralo noćas oko 2.25 časova u Doboju.

"Policijski službenici PS Doboj 2 su postupali po prijavi da se u dvorištu vlasništvo lica inicijala A.H. čuje njegov komšija R.H., te da isti navjerovatnije priča sam sa sobom i da se komšije plaše za svoju bezbjednost s obzirom da je isti lovac i da posjeduje vatreno oružje", navode u PU Doboj.

Budući da su komšije navodile da strahuju da će R.H. povrijediti sam sebe ili nekog drugog na teren je upućena patrola policije.

"Nakon dolaska na lice mjesta osumnjičeni je ispalilo hitac u pravcu jednog policijskog službenika. Tokom ove intervencije policijski službenik nije povrijeđen, a na gornjem dijelu uniforme je vidiljivo više oštećenja koji su nastali od projektila vatrenog oružja", navode u PU Doboj.

Osumnjičeni R.H. je nakon toga uhapšen i ukazana mu ljekarska pomoć na neuropsihijatriji u Doboju. Očekuje se da će tokom dana biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu pokušaj ubistva.

Inače, R.H. nema policijski dosije i nikada ranije nije dolazio u sukob sa zakonom  .

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()