Priveden "šaljivdžija" sa pumpe: Prerano oduzet mladi život - opomena da budemo bolji

Trišić je osumnjičen za neovlašćeno snimanje, pišu Nezavisne.

29.10.2022. 21:55
  • Podijeli:
momak_tuzan-1667072690685.webp Foto: Pixabay

Policija je privela Veljka Trišića, radnika benzinske pumpe sa video-snimka na kojem su on i Mladen Dulić (22) iz Laktaša.

Mladen se ubio zbog spornog snimka, jer nije više mogao da podnese pritisak i prozivke na društvenim mrežama. On je kako piše Srpskainfo, ostavio poruku prije nego što se objesio "Ne mogu ovo više da izdržim".

Svemu je prethodilo kada je postao viralan video snimak na kojem radnik jedne pumpe - Veljko Trišić, ismijava mladića Mladena Dulića, koji je tražio posao.

Dulić nezaposlen iz skromne porodice, sipao je gorivo na pumpi, pa je usput upitao treba li im radnika. Dali su mu parče papira da ostavi svoje podatke.  A onda mu je radnik pumpe govorio šta da napiše.

"Napiši kojeg si pola, muško ili žensko? Kad radiš noću da li spavaš na poslu? Ako spavaš na poslu, da li se pokrivaš? Obavezno to odgovori, da znaju da li da ti ostave deku", rekao je pumpaš zbunjenom mladiću.

Potom mu je rekao da napiše da li jede ćevape sa običnom ili duplom lepinjom, a kad mu je mladić rekao da ne jede ćevape odgovorio mu je da onda ne može raditi na pumpi, takva su pravila.

"Ako ne jedeš ćevape, ne možeš ovdje radtit, ja 20 godina jedem samo ćevape", rekao je “duhoviti” pumpaš.

Sve je ovo snimljeno, a na videu, koji je objavljen na Tiktoku našlo se, u krupnom planu, čak i papirić koji je mladić ispisao, kao prijavu za posao, i na kojem su vidljivi njegovo ime, prezime i broj mobilnog telefona.

Mada sve ovo zvuči bizarno i kao loša i priprosta šala, komentari su očigledno mladića pogodili do te mjere, da je digao ruku na sebe.

Ovaj tragedija šorkirala je čitavu BiH i region. Građani poručuju da je pređena crvena linija i da se mora utvrditi pozadina šokantnog slučaja!

Mladen i Goran opomena da budemo bolji

Još jedan šokantan slučaj koji se desio prošlog mjeseca je samoubistvo mladića iz Prnjavora, koji je sebi oduzeo život jer su mu prijetili da će mu oduzeti pse o kojima se redovno brinuo. 

Goran Karanović imao je samo 19 godina. 

Zbog napuštenih, često i bolesnih i povrijeđenih pasa, koje je Goran sakupljao i brinuo o njima, pojedine komšije su digle pravu hajku na njega. Pisali su peticije i tražili da se Goranovi psi uklone iz sela. Situacija se zakomplikovala kada je zbog komšinske peticije u Štivor došla komunalna policija. Policajci su rekli da će doći za dva dana i odvesti sve pse, i da Goran, po zakonu, može zadržati samo dva. 

Ubrzo ga je majka našla obješenog u plasteniku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()