Potresna ispovijest dede ranjenog mladića u pucnjavi kod Mladenovca

Njegovo zdravstveno stanje je stabilno

05.05.2023. 11:36
  • Podijeli:
Dobrica Ilić-6454c033b5d18.webp Foto: UNA

U krvavom piru koji je počinio U. B. ranjen je Nemanja Ilić (23) iz Malog Orašja, koji je prebačen u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu.

Mladić ima višestruke povrede, ali kako su saznali naši reporteri od njegove porodice, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Deda Dobrica Ilić reporterima Una televizije ispričao je kako se sinoć odigrao stravični događaj.

"Unuk je pozvao oca sinoć. Rekao je mu je: "Tata dođi, ja umirem". Čovjek je pucao u nas, ovdje je masakr", prenio je nesrećni čovjek riječi koje je ranjeni mladić uputio svom ocu i dodao:

"Kada je moj sin došao, nijednog nije bilo na zemlji da stoji, svi su ležali", rekao je Dobrica.

On je rekao da je njegovog unuka u bolnicu prebacio otac, nakon čega je ranjeni mladić prevezen za Beograd. Porodica je dobila informaciju da je upucani dečko stabilno i otac će otići da ga obiđe.

Podsjetimo, U. B. je masakr započeo noćas oko 21 i 40 u okolini Mladenovca, selu Dubona, a prvo je, kako se nezvanično saznaje stradao mladi policajac.

"Krenuo je prvo od Dubone da ubija. Policajac koji je prvi stradao je pokušao da ga spreči. Njega je prvo ubio pa nastavio dalje, koliko ja znam. Navodno se sa njim prvo zakačio", rekao je mještanin Dubone za Kurir.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()