Potraga za nesavjesnim vozačem: Pregazio biciklistu i pobjegao

Nezir Š. iz Zalužja kod Bratunca bori se za život nakon saobraćajne nesreće na putu Bratunac - Skelani

13.10.2022. 14:23
  • Podijeli:
bicikl foto UNA-1665663987339.webp Foto: UNA / Ilustracija

Zvornička policija traga za nepoznatim vozačem i vozilom koji je sinoć na magistralnom putu Bratunac - Skelani udario i teško povrijedio biciklistu Nezira Š. (68), a zatim pobjegao s mjesta nesreće.

Povrijeđeni biciklista prevezen je UKC Tuzla i bori se za život. Nezvanično saznajemo da su mu konstatovani višestruki prelomi rebara i grudnog koša.

U PU Zvornik navode da se nesreća dogodila sinoć oko 20 časova u mjestu Zalužje.

"Policijski službenici PS Bratunac postupili su po prijavi i utvrdili da se radi o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je povrijeđen biciklista N.Š. Drugi učesnik u nesreći se udaelji s lica mjesta i za njim se traga", rekla je portparol PU Zvornik Danijela Madžarević.

Ona kaže da je N.Š. upućen u Dom zdravlja u Bratuncu, a nakon toga je prebačen u Bolnicu u Zvorniku.

"Ukazana mu je ljekarska pomoć i konstatovane su teške tjelesne povrede, opasne po život. Povrijeđeni je transportovan u UKC Tuzla. O svemu je obaviješten dežurni tužilac koji je naložio da preduzimanje svih mjera i radnji", rekla je Madžarević.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()