Policija pretresala, a imala i šta da nađe: Ispod sjedišta u autu krio se kilogram spida

Lica su uhapšena i zadržana u prostorijama za zadržavanje, dok je vozilo zapečaćeno i izmješteno na službeni parking Policijske uprave.

11.04.2024. 13:04
  • Podijeli:
policija-ilustracija-armin-durgut-pixsell.jpg

Policija je u zeničkom mjestu Radakovo uhapsila dva muškarca iz Kaknja i Visokog kod kojih je u automobilu pronašla više od kilogram spida, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Zeničko-dobojskog kantona.

Uhapšeni su vozač čiji su inicijali D.F. /45/ iz Visokog i suvozač P.E. /29/ iz Kaknja.

Policija je u utorak, 9. aprila, u 23.40 časova na magistralnom putu u mjestu Radakovo kontrolisala vozilo "mercedes" kojim je upravljao D.F, dok je na mjestu suvozača bio P.E.

U pretresu vozila pronađenje su tri plastične vakumirane kese ispod zadnjeg sjedšišta u kojima se nalazio 1,13 kilograma spida.

Lica su uhapšena i zadržana u prostorijama za zadržavanje, dok je vozilo zapečaćeno i izmješteno na službeni parking Policijske uprave.

Policija je po naredbi Opštinskog suda u Zenici pretresla vozila vlasništvo lica P.M, a koje je koristio D.F.

Lica su uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga juče predata tužiocu Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona na dalje postupanje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()