Policajac Elvis Ćustendil koji je usmrtio Amru Kahrimanović predat Tužilaštvu TK

Ćustendil je 30 godina policajac, bio je pomoćnik komandira, inspektor, a na kraju, dežurni u operativnom centru

08.02.2024. 21:23
  • Podijeli:
policija-rotacija_svjetlo-646a29ea00ca9.webp Foto: Pixabay

Elvis Ćustendil, policijski službenik Uprave policije MUP-a TK koji je sinoć hicima iz pištolja usmrtio Amru Kahrimanović, večeras je predat u nadležnost Tužilaštva TK.

Prije ubistva, policijska patrola je bila u objektu na poziv upravo Ćustendila koji je tu sjedio, a zbog problematičnog gosta. Nešto kasnije, Ćustendil službenim pištoljom, u alkoholisanom stanju, ubija vlasnicu objekta. Pištolj nije trebao imati kod sebe jer je na godišnjem odmoru.

Ćustendil je 30 godina policajac, bio je pomoćnik komandira, inspektor, a na kraju, dežurni u operativnom centru.

Podsjetimo, ubistvo se dogodilo sinoć u 21 sat u tržnom centru na Brčankoj Malti. Muškarac je nakon ubistva pobjegao, ali je brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i uhapšen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()