Ovo je snimak zbog kojeg je uhapšen Amir Pašić Faćo

Oko 00:10 pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo, uhapsili su osobu koja je u prošlosti redovno punila vijesti iz crne hronike

21.11.2023. 17:20
  • Podijeli:
Amir_pasic_Faco_mreze Cropped-655cb61a1d5f6.webp Foto: Društvene mreže

Tokom noćnih sati lišen slobode je opasni sarajevski kriminalac Amir Pašić zvani Faćo.

Oko 00:10 pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo, uhapsili su osobu koja je u prošlosti redovno punila vijesti iz Crne Hronike.

Kako saznajemo lišen slobode je zbog ugrožavanje sigurnosti drugih osoba, upućivanja prijetnji preko društvene mreže TikTok. Prvo je sproveden u PU Logavina, a onda po nalogu nadređenih osoba, sproveden u Odsjek za zadržavanje. Određen mu je pritvor od 24h.

On je na društvenoj mreži TikTok prijetio jednom od sudija Općinskog suda u Sarajevu. U pitanju je sudija Tin Bektašević kojem je ovaj opasni kriminalac prijetio preko TikToka. Crna-Hronika donosi vam snimak tog video klipa.

Oglasio se i MUP Kantona Sarajevo o navedenom događaju.

Dana 21.11.2023. godine u 00,10 sati u ulici Zelenih beretki, općina Stari Grad Sarajevo, na osnovu raspisane operativne potrage, policijski službenici PU Stari Grad lišili su slobode A.P., rođen 1971. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Ugrožavanje sigurnosti /član 183. stav 2. FBiH/.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, 52-godišnjak je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()