Otac Braće Hofman se javno ih odrekao: Umjesto studiranjem, oni se počeli baviti kriminalom

" Ja se odričem svojih sinova i svu svoju pokretnu imovinu dajem institutu u Beogradu", rekao je on prije četiri godine u emisiji.

11.11.2023. 18:40
  • Podijeli:
Miodrag Vidović Hofman-654fb75f290b8.webp Foto: PRINTSCREEN/HAPPY TV

Ljuban i Miljan Vidović Hofman uhapšeni su u petak u luksuznom beogradskom restoranu, dok su bili u društvu svog advokata.

U javnost je odjeknula vijest da se njihov otac, poznati bokser Miodrag Vidović, odrekao sinova zato što su napustili sport i otišli u kriminal, što je potvrdio i za novinare "Avaza".

Njih trojica učestvovali su u jednoj emisiji na „Happy TV“ prije četiri godine, te je tada njihov otac istakao kako su se braća počela, umjesto studiranjem, baviti kriminalom.  

"Istina je da su oteli čovjeka, oni su na potjernici, oni nemaju empatiju, puni su sebe, Miljan posebno. On se tukao sa mnom, on ima krivičnih djela. Ljuban i još neki dečko iz Loznice su kidnapovali jednog prevaranta, koji je bio moj insajder i koji ih je pratio, odveli su ga u moju vikendicu na Drinu i valjda su ga maltretirali, moj drug kaže „ja sam čuo jauke“, oni su ga izgleda malo pritegli. Moji sinovi su kukavice", objasnio je tada Miodrag Vidović, otac braće Hofman.

Miodrag je tada javno istakao da se odriče svojih sinova.

" Ja se odričem svojih sinova i svu svoju pokretnu imovinu dajem institutu u Beogradu", rekao je on prije četiri godine u emisiji.

U navedenoj emisiji, otac braće Hofman je priložio i pismeni dokument kojim se odrekao svoje djece.

" Skrenuli su s puta spoznaje i ljudskosti, i zato želim da ih kaznim, jer lutaju kao "izgubljeni" opsjednuti demonima nasilja: Nagrada za njima nije raspisana, jer "bludni sinovi" nikada neće biti pronađeni", navedeno je u emisiji.

Miodrag Vidović je još tada istakao da ukoliko se promijene nakon tri godine dati posljednju šansu.

Tada je zahtijevao od Miljana da u roku od pet godina završi Medicinski fakultet, a od Ljubana da okonča visoko obrazovanje u istom periodu, na državnom univerzitetu. To se nije dogodilo, a sada su i uhapšeni zbog svog nasilnog ponašanja.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()