Osuđena kriminalna grupa u BiH: Krijumčarili drogu, pa sve priznali

Iz Tužilaštva BiH su naveli da je ovo drugo sporazumno priznanje krivice u predmetima sa dokazima iz aplikacija "Skaj" i "Anom".

15.11.2023. 16:07
  • Podijeli:
suđenje, sudnica, sudija, presuda, lisice, crna hronika, sud - profimedia-6554b78f5d105.webp Foto: Profimedia

 Sud BiH osudio je Milana Raševića, Miljana Mijovića i Mišu Miljanića na ukupno pet i po godina zatvora nakon što su sporazumno priznali krivicu da su kao dio organizovane kriminalne grupe učestvovali u krijumčarenju većih količina narkotika na području Trebinja, Foče i drugih gradova.

Rašević je osuđen na godinu dana zatvora, Mijović na tri godine, dok je Miljanić osuđen na godinu i šest mjeseci zatvora, te novčanu kaznu u iznosu od 10.000 KM.

NJima su oduzeti i predmeti korišteni za izvršenje krivičnog djela, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Svi optuženi, sporazumnim priznanjem su se obavezali na davanje iskaza u predmetu kodnog naziva "Staza", koji se vodi protiv još 11 optuženih, te odrekli prava na suđenje i na žalbu na presudu.

Iz Tužilaštva BiH su naveli da je ovo drugo sporazumno priznanje krivice u predmetima sa dokazima iz aplikacija "Skaj" i "Anom". 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()