Okružno javno tužilaštvo Bijeljina: Predložit će mjere pritvora za uhapšene zbog ubistva inspektora

U utorak u kasnim večernjim satima četvorica osumnjičenih za ubistvo policijskog inspektora, među kojima je i prvoosumnjičeni Nikola Kokanović, predati su u nadležnost bijeljinskog tužilaštva

04.10.2023. 09:27
  • Podijeli:
bijeljina ubistvo rtrs-651a7201bf129.webp Foto: RTRS

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini predložit će bijeljinskom Okružnom sudu prijedlog za određivanje mjere pritvora za četiri osobe uhapšene zbog ubistva policijskog inspektora Nenada Markovića.

U utorak u kasnim večernjim satima četvorica osumnjičenih za ubistvo policijskog inspektora, među kojima je i prvoosumnjičeni Nikola Kokanović, predati su u nadležnost bijeljinskog tužilaštva.
"Tužilaštvo će predložiti pritvor osumnjičenom Kokanoviću zbog sumnje da je počinio krivično djelo 'Teško ubistvo' i licima S.D. B.S. i D.Š. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo 'Pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela", saopćeno je iz Tužilaštva.

Svi osumnjičeni se terete i za krivično djelo "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija".

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina sinoć su Kokanovića i još tri osobe predali u nadležnost Okružnog tužilaštva Bijeljina.

Podsjetit ćemo, inspektor Marković ubijen je u ponedjeljak u ponoćnim satima ispred jednog ugostiteljskog objekta u Bijeljini.

Kokanović i Marković prema nezvaničnim informacijama, navodno nisu bili u sukobu, a prema dosad dostupnim informacijama, u Markovića je pucano u trenutku kada je izlazio iz kluba.

Prema nezvaničnim informacijama prije ubistva došlo je do verbalne rasprave. Prema jednoj verziji događaja, Kokanoviću nije bilo dopušteno da uđe u objekat, a prema drugoj verziji do prepirke je došlo unutar objekta.

Kokanović je osoba koja se i ranije nailazila u sukobu sa zakonom te je tako već krivično gonjen i procesuiran. Naime, on je krajem prošle godine osuđen na dvije godine zatvora.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()