Napili se, pa napravili "havariju": Sjekirom komšiji po autu, on mu uzvratio

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

25.12.2023. 13:50
  • Podijeli:
policija mup rs 02 foto UNA-6465ea2d0d151.webp Foto: UNA

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su tokom vikenda tri pijana vozača koja su učestvovala u saobraćajnim nezgodama sa materijalnom štetom, saopšteno je iz ove uprave.

Uhapšeni su vozači iz Laktaša čiji su inicijali M.S, koji je u krvi imao 2,39 promila alkohola u krvi, B.Č. iz Banjaluke, koji je, kao i J.B. iz Prnjavora, odbio alko-test.

Iz Uprave apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske odredbe, a posebno na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge.

U saopštenju je navedeno da su pripadnici Policijske uprave Banjaluka u subotu, 23. decembra, uhapsili lica iz ovog grada čiji su inicijali M.B. i R.Đ, jer su jedno drugom oštetila stvari.

"Lice R.Đ. osumnjičeno je da je sjekirom oštetilo vozilo u vlasništvu lica M.B, dok je lice M.B. osumnjičeno da je upotrebom fizičke snage oštetilo vrata pomoćnog objekta u dvorištu porodične kuće R.Đ", navedeno je u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()