Nakon smrti djevojke, tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog

Zoran Udovčić osumnjičen je za omogućavanje uživanja droge

30.01.2023. 10:56
  • Podijeli:
lisice-pu-primorsko-goranska.jpg

Djevojka (29) iz Kozarske Dubice koja je pronađena mrtva u stanu umrla je usljed srčanog zastoja nakon što je, kako se sumnja, konzumirala heroin.

Zbog sumnje da joj je omogućio da koristi heroin policija je uhapsila Zorana Udovčića iz Kozarske Dubice koji je uhapšen i predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru.

"Osumnjičeni će danas biti ispitan u tužilaštvu, nakon čega će biti stavljen prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora", rekao je za UNAworld glavni tužilac OJT Prijedor Mladen Mitrović.

Udovčić su na teret stavlja da je počinio krivično djelo uživanje opojnih droga.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()