Nakon šest dana potrage: Pronađeno tijelo nastradalog Adnana Fajića

Kanu klub Kormoran danas je objavio da je pronađeno tijelo Adnana Fajića, bivšeg nogometaša NK Sloga iz Bosanske Otoke

17.11.2023. 12:23
  • Podijeli:
pronadjeno tijelo facwbook-65574c1deb347.webp Foto: Facebook

Kanu klub Kormoran danas je objavio da je pronađeno tijelo Adnana Fajića, bivšeg nogometaša NK Sloga iz Bosanske Otoke, koji je 12. novembra nastradao u saobraćajnoj nesreći zajedno sa Nedžadom Mujagićem, kapitenom ovog kluba.

Njih dvojica su, automobilom u kojem su bila još tri nogometaša, sletjeli sa kolovoza pored mosta u Bosanskoj Otoci.

Tri nogometaša su preživjela, tijelo Mujagića je pronađeno nedugo nakon nesreće, a Fajićevo danas, poslije petodnevne potrage.

"Završena je potraga za našim nestalim sugrađaninom. Danas je naša služba u suradnji sa Jedinicom za podršku USK sa pojačanim timom našla dvjestotinjak metara od mjesta nesreće", saopćili su iz Kanu kluba Kormoran.

Podsjećamo, Fajić je bio sin bivšeg nogometaša Sloge Rizaha Fajića te član uprave ovog kluba.

Sloga je klub koji se takmiči u Drugoj ligi Federacije BiH Zapad.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()