MUP se oprostio od kolege: Ovo je policajac koji je stradao na dužnosti

Ističu da Miodrag nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan, koji je 29.avgusta.

09.06.2024. 15:40
  • Podijeli:
miodrag-savic-11-768x461-6665a89771764.webp Foto: MUP RS

Policajac Miodrag Savić (27) poginuo je u sudaru koji se dogodio u banjalučkom naselju Lazarevo, dok je bio na radnom zadatku, a MUP RS se od Savića oprostio tužnom porukom na društvenim mrežama.

“Posao policajca nikada nije jednostavan i lak, jer izlazak na bilo koju intervenciju u cilju očuvanja javne bezbjednosti može završiti tragedijom. Nažalost, tako je bilo i juče, kada je prilikom izvršavanja poslova i zadataka u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci smrtno stradao naš policijski službenik Miodrag Savić”, stoji u objavi MUP RS na društvenim mrežama.

Ističu da Miodrag nije stigao da dočeka svoj 27. rođendan, koji je 29.avgusta.

“Sa svojih 21 godinu upisao je našu Policijsku akademiju, nakon čega je u junu 2019. godine počeo da radi kao policajac u Policijskoj stanici Lazarevo. Precizan, odgovoran i besprekoran u izvršavanju povjerenih mu zadataka, bio je do zadnjeg dana. Ponosno je nosio i držao do plave uniforme i u tome mu niko nije mogao naći mane”, navode iz MUP-a.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()