Biciklista poginuo tokom bježanja od policije

Ignorisao naredbu da se zaustavi

07.09.2023. 12:21
  • Podijeli:
policija_francuska_anadolija 1-64f99f73318aa.webp Foto: Anadolija

Tinejdžer biciklista poginuo je u saobraćajnoj nesreći u centralnoj Francuskoj, nakon što ga je progonila policija jer je ignorisao naredbu da se zaustavi, objavili su tamošnji mediji, prenosi Anadolija.

"U gradu Elancourt u blizini Pariza u srijedu naveče, 16-godišnji dječak se sudario s policijskim vozilom nakon što je pobjegao poslije navodnog ignorisanja naredbe da stane", objavila je u četvrtak televizija BFMTV.

Policija ga je progonila, a sudar se dogodio na raskrsnici, navodi se u izvještaju.

Dva policajca su privedena i pokrenute su dvije odvojene istrage, jedna za ubistvo iz nehata, a druga za odbijanje postupanja po policijskim naredbama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()