Maloljetnik pucao iz krateža nakon svađe na školskom igralištu

Tužilaštvo slučaj kvalifikovalo kao ugrožavanje sigurnosti

10.05.2023. 10:26
  • Podijeli:
Policija MUP RS_UNA-1663588420735.webp Foto: UNA

Policija je identifikovala maloljetnika iz Modriče koji je, poslije svađe na školskom igralištu, pucao u vazduh iz puške - kratež!

U PU Doboj navode da je policija zaprimila prijavu da je juče oko 00.30 časova na sportskom poligonu u Modriči došlo od verbalne prepirke između maloljetnika iz Modriče i M.M. iz Šamca.
"Maloljetnik je tom prilikom pozakao prepravljenu pušku - kratež iz koje je ispalio jedan hitac u vazduh i pobjegao", navode u PU Doboj.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnih djela ugrožavanje sigurnosti i neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kako saznajemo operativnim radom na terenu maloljetnik je identifikovan i u toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog slučaja.

Puška iz koje je pucao još nije pronađena i za njom se traga.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()