Majka učenice OŠ Vladislav Ribnikar: Ovo je tragedija, čuvar bio anđeo od čovjeka

Navela je da je druga ćerka koja je takođe pohađala Osnovnu školu Vladislav Ribnikar plakala kada je čula da je stradao čuvar te škole, jer je bio anđeo od čovjeka

03.05.2023. 11:46
  • Podijeli:
pucnjava_skola_vracar_policija1-645219d21ea6c.webp Foto: Tanjug

Majka učenice sedmog razreda koja pohađa istu školu i razred kao i učenik koji je u Osnovnoj školi  "Vladislav Ribnikar" na Vračaru jutros pucao iz pištolja na učenike i čuvare ispričala je da je strašno to što se dogodilo i da joj je druga ćerka koja je pohađala tu školu rekla da će pamtiti čuvara škole koji je stradao, jer je bio anđeo od čovjeka.

Ona je rekla da je brat jutros obavijestio da je čuo da je bila pucnjava u školi koja se nalazi u blizini jednog hotela i da je brzo stigla na lokaciju sa ciljem da sazna ko je od djece povrijeđen i da li je njena ćerka na bezbjednom.

"Nisam mogla nikako da dobijem tu informaciju, pa sam zvala razrednu mog djeteta i ona mi je rekla da je moje djete na bezbjednom. Poslije toga mi je ćerka poslala poruku da je dobro i da je na bezbjednom, a poslije nekoliko minuta me je pozvala i ispričala šta se dogodilo", rekla je ona za TV K1.

Objasnila je da je za vrijeme dok se to dešavalo u školi njena ćerka bila na fizičkom, u sali koja se nalazi na spratu niže i da je za pucnje mislila da su petarde.

"Kad se popela jedan sprat više vidjela je kako je pao čovjek iz obezbjeđenja i onda je ona otrčala u salu za fizičko i rekla nastavnici šta je vidjela, da je riječ o pucnjavi, da nisu petarde i onda ih je nastavnica fizilčkog sklonila na bezbjedno, u salu za fizičko gdje su bili zaključani", rekla je ona.

Navela je da je druga ćerka koja je takođe pohađala Osnovnu školu Vladislav Ribnikar plakala kada je čula da je stradao čuvar te škole, jer je bio anđeo od čovjeka.

"Ćerka koja je pohađala tu osnovnu školu rekla je da će jedino pamtiti tog čovjeka iz obezbjeđenja jer je bio anđeo od čovjeka", rekla je ona.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()