Konobarica u kafiću u Cazinu pretukla dva muškarca drvenom palicom

Kasnije prijavila dvojicu muškaraca zbog prijetnji i vrijeđanja

17.01.2023. 08:28
  • Podijeli:
policija_foto Pixabay.jpg Foto: Foto: Pixabay

Policijskoj stanici Cazin obratila se A.M. (34) zaposlena u kafiću "Tekila" i prijavila dva muškarca zbog prijetnji.

Kako je kazala vlasnica kafića Z.E. (46), dva mlađa muškarca su konzumirala alkohol i kada je došlo vrijeme da plate račun, verbalno su se sukobili s konobaricom A.M (34).

Međutim, nakon verbalnog, muškarci su krenuli i fizički da se sukobe sa A.M (34), ali ona je u tom momentu u torbi imala "peper sprej", te je nakon toga uzela drvenu palicu i izudarala muškarce s njom.

Ubrzo je na lice mjesta stigla policijska patrola, ali mladići su pobjegli u nepoznatom smjeru. Međutim, uskoro su pronađeni, te su protiv istih podnesene prekršajne prijave. Zbog povreda, nastalih udaranjem drvenom palicom, ponuđeno im je da ih se odveze u Dom zdravlja Cazinu, ali oni su to odbili.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()