Komšija ispričao šta se dešavalo: Žena je molila za pomoć, imao je bombu

Navodi kako su specijalci policija pregovarali s njim dugo, ali da nije bilo pomoći.

28.06.2024. 11:00
  • Podijeli:
Širokača ubistvo-667e7b3c01cf5.webp Foto: Avaz.ba

Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica došao je u sarajevsko naselje Širokača gdje se sinoć dogodila tragedija u kojoj su nastradale tri osobe.

Na mjestu je bio i svjedok koji je ispričao stravične detalje.

Komšija koji je svjedočio svemu rekao je kako je to bila to problematična porodica.


“Prvo su se čuli pucnji, jedno šest pucnjeva. Poslije toga čujem galamu. Izašli smo, moja kćerka je gledala kroz prozor. Stariji brat je skupio mlađeg brata i snahu i pucao u noge. Onda su se zatvorili. Policija ga je molila da izađe. On je govorio da ima bombu i da će je aktivirati. Žena je vikala upomoć. Uslijedila je eksplozija, a potom i požar”, rekao je svjedok Sead Zubčević.

Navodi kako su specijalci policija pregovarali s njim dugo, ali da nije bilo pomoći.

“Govorio je nemojte prilaziti imamo bombu. Ne znam šta se u bašti dešavalo”, rekao je.


Dodao je kako problemi između braće traju dugo. Istakao je kako je naselje inače vrlo mirno i da nikada nisu imali problema, piše N1.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()