Kamionom pregazio radnog kolegu

Radnik Z.K. je smrtno stradao na mjestu događaja

12.11.2022. 13:25
  • Podijeli:
kamion-pixabay.jpg

U saobraćajnoj nesreći u tuzlanskom naselju Simin Han smrtno je stradao radnik Javnog preduzeća "Komunalac" čiji su inicijali Z.K. /51/, kada ga je kamionom pregazio kolega.

Iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona saopšteno je da se saobraćajna nesreća dogodila juče oko 9.40 časova, kada je muškarac čiji su inicijali M.M. /54/ iz Tuzle, upravljajući teretnim vozilom u vlasništvu "Komunalca", vožnjom unazad pregazio radnika Z.K.

Radnik Z.K. je smrtno stradao na mjestu događaja, a što je konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Tuzli, javljaju federalni mediji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()