Kamere snimile trenutak kada je Hitna pomoć udarila ženu

Sanitetsko vozilo se pod rotacijom kretalo u rikverc

05.12.2022. 18:06
  • Podijeli:
Tvitter-638e24efcf563.webp Foto: Tvitter

Jednu stariju ženu u Beogradu udarilo je vozilo Hitne pomoći koje je išlo u rikverc.
Kako pišu Nezavisne novine, ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primjetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena starija žena.
Kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema podacima sa snimka nadzorne kamere, incident se dogodio 3. decembra prijepodne.

Za sada nije poznato gdje se tačno ovo dogodilo.
Kako se vidi na snimku, vozilo se pod rotacijom kretalo u rikverc između zgrada, gdje je ekipa stizala na teren.
Vozač u retrovizoru nije vidio da se stazom kreće starija sugrađanka, koja, s druge strane, nije čula vozilo, a bila je leđima okrenuta vozilu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()