Detalji ubistva u Velikoj Kladuši: Izet Grahović "osvetio" ubijenog brata

Nakon zločina dobrovoljno se predao

05.06.2023. 14:13
  • Podijeli:
velika kladusa ubistvo facebook-647dcd46208b8.webp Foto: Facebook

U Velikoj Kladuši se sinoć dogodilo ubistvo u kojem je prema saznanju portala iz Krajine ubijen Asmir Halilagić.

Prvobitne informacije su govorile da se radi o "krvnoj osveti", ali to nam iz MUP-a USK nisu mogli potvrditi.

Podsjećamo, portparol MUP-a USK Bahrudin Dželalagić je ranije za UNU kazao da se počinilac dobrovoljno predao nakon ubistva, a da je kod njega pronađen pištolj, kojim je najvjerovatnije počinio zločin.

Ubistvo se dogodilo u Caffe baru 9, a pucnjava se odigrala iz vozila u pokretu.

Na osnovu saznanja koje ima portal Uskvijesti.ba, u nedjelju navečer, nešto oko 22 sata, u ulici Mahmuta Zulića u bilizini školskog centra u Velikoj Kladuši, naišao je Asmir Halilagić koji je izašao iz zatvora na dopust zbog primjerenog vladanja u KPZ Zenica, gdje je služio kaznu zbog ubistva Hasana Grahovića kojeg je on ubio 7. januara 2021. godine.

Od tog stravičnog događaja, Hasanov brat Izet Grahović, kako pišu lokalni portali, spremao se za "krvnu osvetu" u kojoj bi osvetio svog ubijenog brata.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()