Akcija kodnog naziva “Hors”: U Zvorniku uhapšen muškarac, oduzet heroin

UPU Zvornik su rekli da su osim njih u akciji učestvovali i službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova RS

28.09.2023. 11:03
  • Podijeli:
policija-rotacija_svjetlo-646a29ea00ca9.webp Foto: Pixabay

U operativnoj akciji "Hors" policija je juče uhapsila M. S. iz Zvornika zbog sumnje da se bavio nedozvoljnom trgovinom narkoticima.

UPU Zvornik su rekli da su osim njih u akciji učestvovali i službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

"Istog dana, po Naredbi Osnovnog suda Zvornik, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, policijski službenici su izvršili pretres M. S., i prostorija koje koristi. Tom prilikom kod njega je pronađeno 5,5 grama heroina, digitalna vaga za precizno mjerenje i mobilni telefoni", pojasnili su u PU Zvornik.

Nakon završene kriminalističke obrade, on će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sproveden postupajućem tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

"Akcija kodnog naziva “Hors” usmjerena je na spriječavanje i suzbijanje trgovine opojnim drogama. Tokom trajanja ove akcije, na području grada Zvornika, oduzeto je oko 40 grama opojne droge heroin, dvije digitalne vage, mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku", dodali su u policiji.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()