Tuga! Preminuo Dejan Milojević

Svi su nadali se oporavku

17.01.2024. 20:17
  • Podijeli:
Dejan Milojević-65a827a623dec.webp Foto: TANJUG/AP Photo/Darren Yamashita

​Dejan Milojević, srpski trener i član stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa, doživio je srčani udar tokom timske večere u Solt Lejk Sitiju, pred duel između Voriorsa i Jute Džez. Nažalost srce bivšeg srpskog košarkaša nije izdržalo.

Kako je javio Adrijan Vojnarovski, stručni tim "Ratnika" je u toku dana opet otišao u bolnicu i tamo čekao vijesti o stanju Milojevića.

Milojević je dio stručnog tima Stiva Kera postao 2021. godine, a sa Golden Stejtom je stigao do šampionskog prstena godinu dana kasnije.

Porijeklom iz Srbije, Milojević je trenirao dvostrukog NBA MVP-a Nikolu Jokića u njegovim formativnim godinama, izvijestio je "AP".

Prije nego što se pridružio stožeru Stiva Kera 2021. godine, igrao je košarku 14 godina u Evropi i bio pomoćnik trenera u reprezentaciji Srbiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()