Vraća se Đoković: Mahač prvi na meniju

Srpski as je u seriji od 18 vezanih pobjeda. I, sudeći po renomeu i renkingu, biće senzacija ako ne veže i 19. recku

28.02.2023. 09:17
  • Podijeli:
Novak Đoković 1_Profimedia-63fdb30832b01.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser svijeta svih vremena Novak Đoković danas se vraća na teren, prvi put nakon osvajanja jubilarnog, desetog Australijan opena.

Nole će za rivala imati češkog takmičara Tomaša Mahača, sa kojim do sada nije ukrštao koplja. Duel prvog kola ATP turnira serije 500 u Dubaiju zakazan je za 16 časova.

Srpski as je u seriji od 18 vezanih pobjeda. I, sudeći po renomeu i renkingu, biće senzacija ako ne veže i 19. recku.

Protivnik zauzima 130. mjesto na listi, ove godine je dobio svega jedan meč, tako da će biti veliki autsajder.

Sve je, dakle, na Đokovićevoj strani. A da u pustinju nije stigao samo da bi brusio formu, nego da uzme još jedan trofej, jasno je iz njegovih riječi sa zvaničnog presa.

"Moj cilj je uvijek da budem bolji nego što sam bio juče. Uvijek želim da napredujem u svakom aspektu igre, zato što znam da uvijek ima nešto na čemu može da se radi. Veoma sam zahvalan što sam i dalje u stanju da igram na vrhunskom nivou u ovim godinama. Fizički se i dalje odlično osjećam, psihološki takođe. Mnogo volim ovu igru, volim takmičenje, volim da budem izazvan od bilo koga na terenu. Taj plamen i dalje gori u meni", jasan je Novak.

Da se Đoković sjajno osjeća pred novi izazov, najbolje oslikava video koji je okačio na Instagram:

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()