US open: Kirjos ispao pa bijes iskalio na reketu

"Osjećam se kao go*no. Iznevjerio sam toliko ljudi. Ova četiri grend slema su jedino važna"

07.09.2022. 13:40
  • Podijeli:
Nik KIrjos_Dubreuil Corinne ABACA Pixsell.jpg Foto: Pixsell

Australijski teniser Nik Kirjos bio je izuzetno razočaran poslije poraza od Karena Hačanova u u četvrtfinalu US opena.

Po mišljenju mnogih, glavni favorit za titulu poslije ispadanja Rafaela Nadala, 27-godišnji Kirjos osjetio je koliko je teško igrati sa bremenom favorita.

Izgubio je od Rusa 5:7, 6:4, 5:7, 7:6 (3), 4:6 poslije tri časa i 41 minuta igre, srdačno mu čestitao na mreži, ali je potom izgubio nerve i iskalio se na reketima koje je nemilosrdno lupao o pod.

Kirjos je ove godine igrao finale Vimbldona i promijenio je svoj stav o tenisu, potpuno se posvetio i nadao se velikoj tituli. Međutim, sada ide kući u Australiju, a kako je još ranije rekao, pitanje je hoće li igrati još nešto do kraja godine.

"Osjećam se kao go*no. Iznevjerio sam toliko ljudi. Ova četiri grend slema su jedino važna. Moram da sačekam Australijen open. To je jednostavno poražavajuće, srceparajuće. Ne samo za mene, već za sve koje znam da žele da ja pobijedim", razočaran je Kirjos.

S druge strane, Hačanov će u polufinalu igrati protiv Kaspera Ruda, koji je bio bolji od Matea Beretinija rezultatom 6:1, 6:4, 7:6 (4).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()