Nikad jači Srpska open: Grend slem šampioni stižu u Banjaluku

Biće to istinski spektakl kakav nije viđen na našim prostorima

07.03.2023. 12:19
  • Podijeli:
Sten Vavrinka_Profimedia-64071d054a4ad.webp Foto: Profimedia

Trostruki grend slem šampion Sten Vavrinka stiže u Banjaluku, na turnir Srpska open koji će biti održan od 16. do 23. aprila.

Pored Novaka Đokovića, publika u gradu na Vrbasu će moći da uživa i u igrama sjajnog Švajcarca.

Ali, ne samo njega. Na terenima u Parku Mladen Stojanović gledaćemo i sjajnog Andreja Rubljova, atraktivnog Gaela Monfisa, zatim Karena Hačanova, kvartet srpskih asova Lasla Đerea, Miomira Kecmanovića, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića...

Biće to istinski spektakl kakav nije viđen na našim prostorima.

Cilj organizatora je da dovede što više vrhunskih tenisera. Lista učesnika biće kompletirana sljedeće sedmice.

Bez obzira na konačni spisak, jasno je da će ovo biti jedan od najjačih turnira iz ATP 250 serije na svijetu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()