Murray uskoro najavio oproštaj: Vjerovatno moj posljednji Melbourne

Pet puta igrao finale prvog Grand Slama u sezoni

16.01.2024. 18:54
  • Podijeli:
andy murray reuters-65a4f31d843e7.webp Foto: Reuters

Jedna karijera je naglo napravila zaokret ka završetku. Andy Murray, petostruki finalista Australian opena, četvrti put zaredom eliminisan je u prvom kolu.

Međutim, sam poraz nije toliko zabrinjavajući, koliko način na koji je došlo do njega. U igri bivšeg broja 1 nije bilo nikakve vatre, samo prazna priča.

„Vjerovatno moj posljednji Australijski open“, nije jedini dvostruki teniski olimpijski šampion u historiji krio razočaranje poslije poraza od Argentinca Etcheverryja 6:4, 6:2, 6:2.

„I dalje vjerujem da mogu da igram dobar tenis, ali to se ne dešava“.

Kaže da ni njemu nije jasno šta je u pitanju:

„Na treninzima sve izgleda dobro, ali na mečevima je drugačije. Zaista mi ne ide, nije mi išlo ni prošle godine i uopšte ne uživam“.

Ne krije da razmišlja o penziji.

„Otprilike znam kada bi to trebalo da uradim, ali sve i dalje zavisi od toga kako igram. Nažalost, vremenski period se polako skraćuje kada ovako igram i postižem slične rezultate“.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()