Medvedev i dalje na Alkarazovom putu: Za četri sata prošao u polufinale AO

Mečevi popularnog Meda rijetko kada traju dugo, što je i sada potvrđeno.

24.01.2024. 08:36
  • Podijeli:
Danil Medvedev-65ae24b47248b.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Nije Danil Medvedev dozvolio iznenađenje u četvrtfinalu Australijan opena iako je naspram sebe imao raspoloženog Huberta Hurkača. Poljak je u dva momenta uspio da izjednači rezultat, međutim Rus je bio sigurniji i opravdao je ulogu favorita.

Mečevi popularnog Meda rijetko kada traju dugo, što je i sada potvrđeno. Za oko četiri sata uspio je sa porazi devetog na svijetu, ali je to vrijeme, ruku na srce moglo da bude i kraće.

U prvom setu brejk je napravio već u prvom gemu, ispustio u šestom, pa je samo jednim mini-brejkom u tajbrejku stekao prednost. Neočekivano ubedljiv odgovor stigao je od Hurkača, dva oduzeta servis u drugom setu uz samo jedni priliku rivala da vrati makar prvi, pa je Poljak u boljem raspoloženju otvorio treći set.

To se ipak nije primijetilo pošto je Danil riješio da surovo kazni protivnika, odmah poveo sa 2:0, propustio tri set lopte na servisu Huberta, ali i potvrdio u devetom gemu ono što je zasluženo ostvario prije toga.

Ni posljednji period okršaja nije mogao bez peripetija u režiji Medvedeva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()