Mario je slučajno udario Đokovića: "Flaša mi je samo iskliznula, svi misle da sam namjerno#

Na svu sreću sa Noletom je sve u redu.

11.05.2024. 17:24
  • Podijeli:
Mario-Feri-Falko-663f8b62b67a0.webp Foto: INSTAGRAM

Nakon velikog incidenta koji se dogodio nakon meča drugog kola Mastersa u Rimu koji je Novak Đoković riješio u svoju korist oglasio se čovjek koji bio akter čitave situacije, kako sam tvrdi.

U pitanju je izvjesni Mario Feri Falko, influenser koji se oglasio na društvenoj mreži Instagram objavivši video u kom se najprije izvinio za sve što se dogodilo.


“Želim da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namjerno, ali mi je flaša samo iskliznula”, rekao je, potom i dodao:

 

 

“Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povrijeđen. Izvinio sam mu se takođe. Želio sam da kažem onima koji vrijeđaju da nisam to uradio namjerno, već slučajno”, zaključio je on, prenosi Telegraf.

Na svu sreću sa Noletom je sve u redu.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()