Marej nikad emotivniji: Bako, ova pobjeda je za tebe

Juče je sahranjena.

16.09.2023. 09:31
  • Podijeli:
Endi Marej_Tanjug AP-640ade7b36c8e.webp Foto: Tanjug/AP
Teniser iz Velike Britanije Endi Marej savladao je juče u okviru Dejvis kupa Lorenca Ridija. 

Tako je Velika Britanija došla do pobjede 2:1.

Nakon meča je otkrio da je ovo bio jako težak nastup za njega. Naime, Britanac je priznao da je zbog ovog meča propustio sahranu svoje bake, koji se održavala u isto vrijeme kad i meč.

"Danas je težak dan za mene. Danas je sahrana moje bake, žao mi je što nisam uz moju porodicu. Ali bako, ovo je za tebe",  rekao je Marej nakon meča, piše Dnevni Avaz.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()