Kecmanović zaustavljen u polufinalu turnira u Gštadu

Španac Albert Ramos Vinolas bio bolji sa 2:0 (6:2, 6:3)

22.07.2023. 13:30
  • Podijeli:
Miomir Kecmanović Tanjug Ap Peter Schneider-64bbb4051ea85.webp Foto: Tanjug/Ap/Peter Schneider

Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan je u polufinalu turnira u Gštadu, pošto je danas bolji od njega bio Španac Albert Ramos Vinolas sa 2:0 (6:2, 6:3).

Meč je trajao jedan sat i 32 minuta.

Srpski teniser je prvi set otvorio brejkom ali je već u narednom gemu usljedio ribrejk. U šestom i osmom gemu ponovo je loše servirao Kecmanović i tako dozvolio Špancu da uzme prvi set.

Tokom drugog setu Ramos Vinolas je vezao dva brejka na početku i uspio da dođe od vođstva 4:0. Uzvratio je Kecmanović sa dva vezana brejka ali je Španac uspio da još jednom oduzme servis gem srpskom teniseru i na kraju sigurno servira za pobjedu u meču.

U finalu turnira španski teniser će igrati sa boljim iz duela srpskog tenisera Hamada Međedovića i Argentinca Pedra Kačina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()