Kecmanović o srpskom derbiju: Biće zanimljivo, Dušan igra sjajno

Savladao danas Čeha Jirija Lehečku (7:5, 6:0)

21.04.2023. 21:17
  • Podijeli:
Miomir Kecmanović_Pixsell-6442dcfc7f0da.webp Foto: Pixsell / Dejan Rakita

Srbin Miomir Kecmanović plasirao se među najbolja četiri tenisera na turniru u Banjaluci. On je danas savladao Čeha Jirija Lehečku rezultatom 2:0 (7:5, 6:0) i zakazao suret sa sunarodnikom Dušanom Lajovićem, koji je danas napravio pravu senzaciju izbacivši najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Igrao sam prilično dobro osim u dijelu prvog seta kada sam izgubio četiri vezana gema. U ostatku duela bio sam agresivan, igrao dobro, srećan sam", rekao je on.

Potom se osvrnuo i na sutrašnji srpski derbi.

"Biće zanimljivo, Dušan igra sjajno. Ako bude igrao kao danas, biće mi baš teško. Sa njim trenirao dosta puta. Znamo se godinama. Očekujem uzbudljiv meč. Njemu više odgovara šljaka, ali i ja u zadnje vrijeme igram bolje od očekivanog. I ja se čudim da ću da nastavim ovim tempom", poručio je on.

Kecmanović je potom odgovorio na pitanje da li je ovo najsporija podloga, kao što je Novak jednom rekao.

"Jedna od najsporijih podloga, da, zahtjevna, ne možeš da završiš poen kako hoćeš, može da se oduži. Lopte su teške, meni baš ne odgovara, čak i kad je sunce, kad bi trebalo da bude sve brže", rekao je srpski teniser.

Potom se osvrnuo i današnji meč između Lajovića i Đokovića.

"Uvijek je zanimljivo gledati naše kad igraju. Bio je fenomenalan meč. Možda se Nole ne bi složio, ali meni interesantan". 

Prokomentarisao je i banjalučku publiku, koja je najveću podršku pružila najboljem na svijetu.

"Normalno je što svi hoće da vide Novaka. Bilo bi čudno da je prazno. Cijenimo kada neko napravi toliko toga. Mi da se potrudimo da zaslužimo isto. Bilo je i večeras fin broj navijača na tribinama, iako je bilo hladno i kasno. Hvala im na tome", zaključio je Kecmanović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()