Incidenti tokom finala AO: Navijači usred meča skandirali i uzvikivali Palestinu

Naime, nekoliko navijača je usred poena riješilo da se veže za stolice, a sa sobom su ponijeli palestinsku zastavu i počeli da skandiraju njeno ime.

27.01.2024. 12:01
  • Podijeli:
Navijači Palestina-65b4dc9fd001f.webp Foto: Screenshot

Veliki skandal izbio je na finalnom meču Australijan opena u ženskoj konkurenciji između Arine Sabalenke i Ćivnen Ženg tokom drugog seta kada je Beloruskinja već gotovo samouvjereno grabila ka trijumfu.

Naime, nekoliko navijača je usred poena riješilo da se veže za stolice, a sa sobom su ponijeli palestinsku zastavu i počeli da skandiraju njeno ime.

Vrlo brzo su ostali navijači krenuli da ih zvižde, a obezbjeđenje je momentalno došlo na lice mjesta.

Spakovali su ih i izbacili sa terena, a čitava zbrka i prekid potrajao je nešto više od dva minuta, što nije mnogo uticalo na same teniserke.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()