I Nenad Zimonjić osvojio titulu na Vimbldonu!

U miks dublu u konkurenciji veterana

16.07.2023. 14:51
  • Podijeli:
zimonjić_pixsell-643c3170bcc9f.webp Foto: Dejan Raktia/PIXSELL

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Australijanka Rene Stabs osvojili su titulu na Vimbldonu u miks dublu u konkurenciji veterana pošto su u finalu lako pobijedili Končitu Martinez i Grega Rusedskog rezultatom 2:0 (6:2, 6:2).

Zimonjiću ovo nije prvi da se pojavljuje u ulozi veterana na Vimbldonu, a prije nekoliko mjeseci je gostujući na TV Tanjug najavio da će u bliskoj budućnosti odigrati još neki zvanični turnir u konkurenciji dublova, iako ima 47 godina.

Ovo je druga titula na Vimbldonu u istom danu za Srbe, pošto je prije Zimonjića trofej podigla i Luna Vujović u konkurenciji djevojčica do 14 godina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()