Đoković poslije smjene Ivaniševića donio odluku koja će šokirati mnoge

Mediji u Srbiji tvrde

27.03.2024. 12:55
  • Podijeli:
novak djokovic reuters-65a4d517a7bb1.webp Foto: Reuters

Goran Ivanišević više nije trener prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Saradnja između Ivaniševića i Đokovića trajala je gotovo šest godina, a u tom razdoblju Srbin je postao najbolji teniser u historiji. Do razlaza je došlo nakon lošeg starta 2024. godine. Đoković je lako izgubio polufinale Australian Opena, svog omiljenog Grand Slam turnira, od Jannika Sinnera, a zatim ga je u Indian Wellsu šokirao Luca Nardi, 123. igrač svijeta.

Đoković je jučer trening u Beogradu odradio s Nenadom Zimonjićem, nekadašnjim igračem parova i bivšim selektorom Davis Cup reprezentacije Srbije.

"Đoković, poslije smjene Ivaniševića, donosi odluku koja će mnoge šokirati kada je trener u pitanju", piše Telegraf i otkriva da će najbolji teniser svijeta u nastavku sezone biti bez trenera.

Ranije je Đoković već jednom bio bez trenera, u periodu nakon razlaza s Borisom Beckerom. Tada je ulogu trenera u jednom trenutku imao čak i njegov brat Marko. Svojevremeno je i Roger Federer igrao bez trenera.

Veliki problem Đokoviću predstavlja situacija na tržištu trenera, jer sva najveća imena već imaju dogovorene saradnje s teniserima iz vrha.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()