Alkaraz uvučen u veliku prevaru: Tužan sam

"Moji navijači su najbolji i tužan sam što pojedinci pokušavaju da ih iskoriste"

05.08.2023. 10:45
  • Podijeli:
Đoković Alkaraz Vimbldon 7_Alberto Pezzali AP Tanjug-64b3f9db9447b.webp Foto: Alberto Pezzali / AP / Tanjug

Prvi teniser svijeta Karlos Alkaraz morao je da se oglasi zbog prevare na društvenim mrežama.

Španac ima armiju fanova, a broj pratilaca na Instagramu dostigao je cifru od skoro četiri miliona.

Pojedinci su probali da iskoriste Karlitosovu popularnost i organizuju sastanke i upoznavanje sa šampionom Vimbldona.

Jednostavno su željeli da unovče njegov uspjeh, predstavljali su se kao Karlos, zbog čega je ovaj 20-godišnjak morao da reaguje.

"Skrenuta mi je pažnja da postoje pojedinci koji lažno tvrde da me predstavljaju i nude navijačima mogućnost da me upoznaju ako plate. Moj tim i ja ne stojimo iza ovoga, niti učestvujem na ovakvim sastancima. Moji navijači su najbolji i tužan sam što pojedinci pokušavaju da ih iskoriste", napisao je Alkaraz.

Karlos je trenutno u Torontu, gdje će u drugom kolu mastersa igrati protiv boljeg iz duela Bena Šeltona i Bernabea Sapate Miraljesa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()