Stefan Đoković obožava Partizan: Tata Zvezdaš zbog sina bodri "Grobare"

Maleni skakao od sreće

27.10.2023. 15:06
  • Podijeli:
Novak i Stefan Đoković Partizan-653badf5ac81d.webp Foto: PRINTSCREEN/TWITTER

Košarkaši Partizana ugostili su u petom kolu Evrolige gradskog rivala Crvenu zvezdu. U velikoj drami Partizan je slavio rezultatom 88:86.

Aleksa Avramović na ovoj utakmici ubacio je dvocifreni broj poena u završnici, ukrao dvije lopte, a onda je učinio da Arena eksplodira kad je pogodio trojku preko Šabaza Nejpijera za 83:80.

 

 

To je bio i odlučujući momenat, koji je ispratio i Novak Đoković sa svojim članovima porodice - suprugom Jelenom i sinom Stefanom, koji su bili zajedno sa njim u loži.

U trenutku u kojem je Avramović pogodio trojku odluke i matirao Zvezdu, Stefan Đoković je skočio od sreće, a Novak najprije nije odreagovao, a onda je aplaudirao Avramoviću, koga odlično poznaje i sa kim je ovog ljeta slavio na balkonu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()