Norveška razbila aktuelne prvake Evrope

Posljednje kolo drugog kola Evropskog prvenstva u rukometu

23.01.2024. 22:25
  • Podijeli:
norveska svedska reuters-65b0301a91049.webp Foto: Reuters

Rukometaši Norveške upisali su ubjedljivu pobjedu u posljednjem kolu drugog kruga Evropskog prvenstva.

Norvežani su aktuelne Evropske prvake razbili rezultatom 33:23.

Šveđani su dobro otvorili meč, gdje su poveli sa 2:0. Nakon toga Norvežani su se vratili, a Šveđani su još u dva navrata do kraja prvog poluvremena uspjeli otići na gol prednosti.

Norveška je u finišu prvog dijela uzela stvari u svoje ruke, te na poluvrijeme otišla sa tri gola prednosti – 15:12. Na početku drugog poluvremena na pravili su sjajnu seriju te brzo stekli sedam golova viška (20:13).

Norvežani su najveću prednost imali pri rezultatu 31:18, a do kraja meča Šveđani su uspjeli “ublažiti” poraz. Treba istaći da su Šveđani već ranije izborili plasman u polufinale.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()