Veličanstveni doček Leptira bez krila: Drugarice i drugari proslavili medalju Ismaila Zulfića

U juniorskom finalu na 50 metara delfin je osvojio historijsku bronzu

14.03.2023. 21:30
  • Podijeli:
leptir_bez_krila_foto_FB-64103e951ef67.webp Foto: Facebook/PU OŠ "Hasan Kjafija Pruščak"

Đaci osnovne škole 'Hasan Kjafija Pruščak' u Zenici svečano su dočekali Ismaila Zulfića.

'Leptir bez krila' bio je najmlađi učesnik na paraplivačkom mitingu Svjetske serije održanom od 9. do 12. marta u italijanskom gradu Linjanu. To ga nije spriječilo da u jakoj konkurenciji izbori nastup u seniorskom A finalu u kojem je osvojio izvrsno osmo mjesto u disciplini delfin.

U juniorskom finalu na 50 metara delfin je osvojio historijsku bronzu za Bosnu i Hercegovinu.

Povodom njegovog uspjeha učenici njegove škole su priredili pravi spektatkl, dočekali su ga uz aplauz, porukama podrške i ljubavi i na kraju torta.

Pogledajte kako je to izgledalo:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()