Trka Beograd - Banjaluka: Zadnja etapa kreće iz Novog Grada

Četvrta etapa startovaće u 12.00 časova, a biciklisti će do Banjaluke proći kroz Kostajnicu, Kozarsku Dubicu, Gradišku i Laktaše

22.04.2023. 08:11
  • Podijeli:
trka beograd banjaluka jadranka ilić tanjug-643fc762c6b1c.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

Četvrta, posljednja etapa 17. Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" danas startuje iz Novog Grada, a cilj će biti na autodromu Zalužani kod Banjaluke.

Četvrta etapa startovaće u 12.00 časova, a biciklisti će do Banjaluke proći kroz Kostajnicu, Kozarsku Dubicu, Gradišku i Laktaše.

Takmičare će na cilju na autodromu u Zalužanima dočekati ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Selma Čabrić i uručiti nagrade pobjednicima. Doček i uručenje nagrada predviđen je u 15.30 časova.

Zbog održavanja trke saobraćaj će biti obustavljen u gradskim ulicama u Novom Gradu, te na magistralnom putu za Kostajnicu.

Obustave saobraćaja u gradskim ulicama počinju od 8.00 časova i trajaće do kraja sportske manifestacije, dok će od 11.30 do 14.00 časova potpuno biti obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Novi Grad-Kostajnica.

U Kozarskoj Dubici će na trasi trke od 12.00 do 14.00 časova na snazi biti privremena blokada saobraćaja, te zatvoren parking ispred i iza zgrade opštine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()